Blog
Kávékarakterek harca: Arabica vagy Robusta ízvilág?
A sokat látott kávéfogyasztók egyik leggyakoribb kérdése, hogy arabica vagy robusta kávét válasszanak. Mindkét kávéfajtanépszerű világszerte, de jelentősen eltérnek ízben,…
A matcha tea hatása a szervezetre: Több mint egy zöld ital
A matcha tea egy különleges japán zöld tea, amelyet porított formában fogyasztanak. Különleges termesztési módja során a tealeveleket (Camellia sinensis)…
Brunch & reggeli ötletek – kezd jól a napot a Smúzban!
Brunch, reggeli ötletek – kezd jól a napot a Smúzban! A reggeli a nap legfontosabb étkezése – ezt már biztosan…
A kávé története: Egy csészényi utazás a történelemben
A kávé törénete: Kevés italnak van olyan gazdag és izgalmas múltja, mint a kávénak. Egykor ritka luxuscikk volt, ma pedig…
Mi az a brunch? A brunch jelentése és a Smúz kínálata
A bruncholás, vagyis a reggeli és az ebéd izgalmas kombinációja, egyre népszerűbb gasztronómiai trend szerte a világon. Budapest, így a…
Mi a különbség a caffe latte és a latte macchiato között?
A kávérajongók számára nemcsak az ízek, hanem a különféle kávétípusok megismerése is izgalmas utazás lehet, hiszen könnyű lehet elveszni a…
A nyolcadik FinTechShow
A nyolcadik FinTechShow „Fintech megoldások polcról a KKV-knak” című szekciója különleges formátummal indult. Ángyán Balázs, a Számlázz.hu ügyvezetője és Müller László, az egyik első…
Smúz Café története és a BinX: Müller László digitalizációs újításai
A BinX blogcikke Müller László, a Smúz Café tulajdonosának történetét mutatja be, aki az e-kereskedelem egyik korai úttörőjeként indította el…
A We Love Budapest cikke bemutatja a Smúz Café-t
A We Love Budapest cikke bemutatja a Smúz Café-t, ami egyszerre kávézó, brunch és koktélbár Budapest szívében, a Parlament közelében.…
Smúz a Forbes - ban
Tartsatok velünk és olvassátok el a rólunk megjelent cikket. A Smúz Café történetét meséli el! Ismerjétek meg, hogyan indultunk egy…